Kender du musikgenren ølleri?

- for slet ikke at nævne uslinger og oveller.

De mystiske ord dukker op som musikgenrer på bibliotek.dk.

Vi har gennemgået de meget iøjnefaldende musikgenrer for at opklare, hvor de kommer fra. Det viser sig, at der af og til opstår fejl i musikposternes felt 666's delfelter. Fx skrives ordet muslinger, men måske glemmer man delfelt-bogstavet, m'et bliver til delfelt-betegnelsen, og så har vi ordet uslinger blandt musikgenrerne.

uslinger

Overskriftens ølleri viser sig at skulle være mølleri, vi har enneskerettigheder og iljøforseelser - og der er masser af andre eksempler. Vi fandt også 11 forskellige måder at skrive ordet instrumental på. Posterne er fordelt til de ansvarlige, så fejlene kan blive rettet.

bibliotek.dk's musikgenrer trækkes direkte fra jeres poster, og vi sætter stor pris på jeres arbejde.

Fejl kan aldrig helt undgås, men for ikke at få helt så mange - ganske vist sjove - fejl-begreber i fremtiden, vil vi bede jer læse en ekstra korrektur på posterne.