Velkommen til en ny profblog

Vores blog har været i dvale i nogle måneder da vi blev meget plaget af spam. Vi har nu en anden løsning som kræver et login hvis du vil kommentere eller spørge. Til gengæld slipper vi forhåbentlig for uønskede reklameindlæg.

Bloggen er primært til ansatte i biblioteksvæsnet. Vi informerer om bibliotek.dk, DanBib, netpunkt, Z-punkt og tilgrænsende områder.

Hvis du vil kommentere et indlæg, er det ganske let at oprette sig som bruger:
1. Klik på Ny bruger? nederst i Log Ind boksen til venstre eller klik på Tilføj kommentar.
2. Følg vejledningen - herunder at du skal indtaste det ord der står til højre for sidste indtastningsboks.
3. Afslut ved at klikke på Registrer.

Så modtager du en mail med et link, der ved aktivering, giver dig mulighed for at bestemme din adgangskode. Bemærk at du skal gøre det inden 1 uge. Hvis du ikke når det, kan du via "Glemt adgangskode"- linket lave en anmodning om adgangskode.