Fjernadgange og licenser i bibliotek.dk

Vi har i længere tid arbejdet med at få lavet mere generelle metoder til at vise licenser og fjernadgange i bibliotek.dk.

Vi har nu nogle forbedringer på plads:

Linket 'Se hvor du kan få gratis adgang' åbner et pop-up-vindue som viser oplysninger fra VIP-basen om hvem der adgang og evt. fjernadgang.
Hvis der kun er adgang fra biblioteket, linker vi til jeres hjemmeside så brugeren kan se fx jeres åbningstider.
Hvis der er fjernadgang linkes til den side, som I har sat ind i VIP afsnit F Fjernadgang og lånertjek. Hvis I har en proxy, kan der linkes direkte til rette side.

Hvis brugeren har gemt Favoritbiblioteker, vises i første omgang kun oplysninger om disse biblioteker har adgang, men med link til at Se øvrige biblioteker.

Faktalink og Forfatterweb

Her har vi slettet folkebibliotekernes lokaliseringsindberetninger, så oplysningerne ikke står to steder. I skal altså ikke mere indberette disse lokaliseringer.
Skoda-adgang: vi har ikke oplysninger om Skodas abonnenter. Derfor har vi skrevet en generel bemærkning om Skoda-adgang i popup-vinduet.

Tjek om jeres licenser og fjernadgange vises korrekt. Måske er der noget der skal rettes i VIP?

Har I brug for hjælp, brug Kundeservicesitet til jeres forespørgsel.