Nye dataleverancer?

Vi vil  godt høre om bibliotekerne har interesse for at kunne købe dataleverancer med en række specielle poster. De nævnte poster vil kunne downloades enkeltvis eller i klumper fra DanBib (nogle af dem kan downloades allerede), men er der interesse for dataleverancer som forenkler et sådant arbejde?:

1. poster fra netmusik er på vej ind i DanBib og bibliotek.dk
  2. poster fra Filmstriben
  3. poster fra netlydbog
  4. poster på novellesamlinger der er opdateret med supplerende data fra Novelleregister (disse data er på vej ind i DanBib og bibliotek.dk)
  5. poster på digtsamlinger der er opdateret med supplerende data fra Digtregister (disse data er på vej ind i DanBib og bibliotek.dk)
  6. poster på eventyrsamlinger  der er opdateret med supplerende data fra Eventyrindeks (disse data er på vej ind i DanBib og bibliotek.dk)

Hvis I er interesseret i en dataleverance på nogle af disse nye eller opdaterede poster:

Send en mail til Bente Schade Poulsen: mailto: bsp@dbc.dk med angivelse af hvilke I er interesseret i.

Prisen vil naturligvis afhænge af om der er én kunde eller 100, men hvis der er mange kunder vil prisen ikke afvige fra andre dataleverancer.

Send mail senest den 12. april hvis I er interesserede.