Krimiserier

DBC har i foråret inddateret noter på alle bind i ca. 120 udvalgte krimiserier. Noten indeholder navn og en evt. betegnelse, som hovedpersonen er kendt under, samt hvilket nummer i krimiserien, den har.

Listen har taget udgangspunkt i listen fra Vejen Bibliotek og er suppleret med tilsvarende lister fra andre biblioteker.

krimiserie

I posten kan man på den enkelte titel se, hvilket nummer i serien, det drejer sig om, videresøge på linket, ligesom man ved skanning i titelregistret på hovedpersonens navn har en indgang til at finde andre numre i serien.

skan krimi

I næste version af Emneoversigten på bibliotek.dk og i netpunkt kommer der en oversigt over både disse krimiserier og de nummererede serier.

I starten af juni udsendes en samlet dataleverance på de rettede poster.

Krimiserier

Skrevet af Lisbeth Steckhahn den 23/09 2010 10:13
Pragtfuld nyhed for en som mig, der synes at livet er for kort til kriminalromaner!
Lisbeth Steckhahn