Er vi ikke dit favoritbibliotek?!

Det er ikke alle brugere der har valgt et favoritbibliotek, selv om det giver masser af fordele, fx adgang til lånerstatus.

Derfor opfordrer vi jer til at reklamere lokalt på biblioteket for at bruge favoritbiblioteker. Og for at gøre det nemt har vi lavet nedenstående tekst og billeder, som I kan bruge.

Hvis I ikke har tid til at lave lignende skærmdumps, kan I jo blot bruge forklaringerne uden billeder.

Er vi ikke dit favoritbibliotek!??

Hvis du bruger bibliotek.dk, er det en god ide at indsætte det eller de biblioteker du bruger mest som dit favoritbibliotek. Gem også dine data der (CPR, pinkode m.m.) Hvis du så også laver et login til bibliotek.dk, kan du udnytte fx hvis dit eget bibliotek har tegnet abonnement på fjernadgang til anmeldelser og artikler via Infomedia.

Læs her hvordan du gemmer favoritbibliotek og dine data

Læs her hvordan du laver et login til bibliotek.dk

Læs her om fjernadgang til Infomedia-artikler

Du kan også få adgang til din lånerstatus på bibliotek.dk - læs her hvordan