Filmpremiere i uge 43 - ny introduktionsfilm til bibliotek.dk

Siden der i maj 2010 kom en ny version af bibliotek.dk, har den gamle introduktionsfilm trængt til en opdatering.

Den nye introduktionsfilm bliver rentegnet i det nye design, og den bliver tilpasset den nye visning af titler. Filmen vil også indeholde nye afsnit om login, filmsøgesiden, og om eksport til referencesystemer.

Filmen bliver ligesom den gamle film modulopdelt. Så kan du vælge at se og høre lige præcis den funktion i bibliotek.dk som er særligt svær eller særligt smart.

Filmen indgår også i projektet "Nationalt læringsmateriale til bibliotek.dk". Projektets formål er at lave en lettilgængelig værktøjskasse til undervisning af brugere i bibliotek.dk. En værktøjskasse som kan gøre undervisningsforberedelsen så enkel som mulig for jer, og udbyttet så stort som muligt for brugerne. Nærmere information om dette projekt følger senere.

Vi planlægger at filmen er klar i uge 43, men vi har endnu ikke den præcise dato.

Meget passende falder filmpremieren sammen med bibliotek.dks 10 års jubilæum og eDag3 kampagnen.

Link til den gamle introduktionsfilm: http://bibliotek.dk/intro_flash.php