Brugerundersøgelse på bibliotek.dk - resultater

Årets generelle brugerundersøgelse på bibliotek.dk er afsluttet, og resultaterne publiceret. 2600 personer har besvaret undersøgelsen.

Trænger du til positive nyheder, så læs brugernes udsagn om de danske biblioteker, Biblioteksvagten og bibliotek.dk.

”Der er overraskende meget  materiale på landets samlede biblioteker, og det er super fedt at have en fælles indgangsport til hele denne rigdom.”

”Biblioteket er et af de goder som jeg virkelig påskønner. Som gør mig glad for at være dansker  :-)”

”At verden ikke er ophørt trods et liv i det så for tiden vældigt omtalte Udkantsdanmark”.

”For at citere en kendt reklame: ”Findes det, findes det her”. Det er fantastisk at bevæge sig ned ad Memory Lane og lytte til sin ungdoms hitmusik og gense datidens ”must-see” filmhits.”

Et par korte stikord til andet i undersøgelsen:

- Der er virkelig skred i styresystemer og browsere hos bibliotek.dk-brugerne: Mac stormer frem.

- Hvis du ikke vidste det: mænd søger mere efter musik end kvinder - som til gengæld dominerer på de fleste andre områder (dog med en ganske svagt faldende tendens)

- utilfredshed med bibliotek.dk: svartider, flere poster ad gangen, stavehjælp dominerer.

Men læs selv - især brugernes udsagn er altid interessante - og ofte sjove - at læse.

Svartiderne har vi heldigvis langt om længe fået en klar forbedring af - de andre ting arbejder vi videre med.