Undervisningsmateriale - bibliotek.dk

DBC sammen med Frederiksberg og Herning biblioteker udarbejdet et fælles undervisningsmateriale til bibliotek.dk (nationalt læringsmateriale), som kan anvendes i bibliotekerne. Projektet er blevet til med støtte fra Styrelsen for Bibliotek- og Mediers udviklingspulje for folke- og skolebibliotekernes udviklingspulje.

Vi har igennem et par workshops vurderet, hvad der skulle være med, og det endelige resultat forventes klar i starten af 2011 i form af en opdateret folder, en drejebog til undervisning, øvelser og opgaver, eksempler til undervisningen samt diverse tjeklister. Derudover vil der i forlængelse af introfilmen til bibliotek.dk blive udarbejdet små reklamer for bibliotek.dk til storskærme.

Materialerne testes i øjeblikket af de deltagende biblioteker samt et par biblioteker mere. Hvis du kunne være interesseret i at afprøve materialet (og give feed-back på det), kan du kontakte Nanna Agergaard, DBC.

Og så er introduktionsfilmen nu klar i bibliotek.dk.

Kursusmateriale tilgængeligt

Skrevet af Nanna Agergaard den 29/03 2011 15:03
Det færdige kursusmateriale er nu tilgængeligt for alle på http://danbib.dk/index.php?doc=bibdkundervisning
mvh Nanna Agergaard