Hvad er de mest udlånte materialer?

En national hitliste er på vej på bibliotek.dk. På basis af data fra "Andre-der-har-lånt" har vi fundet de mest udlånte materialer hos de biblioteker der afleverer data til servicen. Vi har fået data fra biblioteker siden september 2009, og modtager nu data fra 7 forskningsbiblioteker og 43 folkebiblioteker. I alt mere end 13 millioner udlån indtil nu.

Listen bliver publiceret snart, og du kan jo hygge dig med inden da at gætte på hvilke ti titler der er i top? Alle materialetyper er blandet i denne første version af hitlisten. Hvem mon topper listen? Er den en kopi af dit eget biblioteks hitliste eller er I helt specielle?

Mange folkebiblioteker publicerer deres top-ti-lister over mest reserverede titler. Du kan finde link til nogle af dem i bibliotek.dk's presserum

Men dette drejer sig altså om de mest udlånte.

Kom evt. med dit gæt her på bloggen?

Mest udlånte i Struer

Skrevet af Bodil Sørensen den 16/12 2010 11:28
Jeg havde lige fundet frem til de 10 mest udlånte bøger i Struer, da jeg så dette. Resultatet var:
1. Camilla Läckberg: Havfruen
2. Lars Kepler: Hypnotisøren
3. Camilla Läckberg: Tyskerungen
4. Anne B. Ragde: Arseniktårnet
5. Liza Marklund: Postkortmorderne
6. Jussi Adler-Olsen: Flaskepost fra P
7. Elsebeth Egholm: Vold og magt
8. Mari Jungstedt: Den døende Dandy
9. Jane Aamund: Smeltediglen