Blu-ray 3D film - køber I dem?

Der er begyndt at udkomme blu-ray film i 3D.

På DBC skal vi tage stilling til om disse materialer er biblioteksrelevante og derfor skal bibliotekskatalogiseres. Er det en type film I vil anskaffe på bibliotekerne?

Kommentér gerne her på bloggen.

BLU-ray 3D

Skrevet af Torben Olesen den 20/12 2010 14:56
Det kommer an på titeludbuddet, og om lånerne kan bruge materialet. Vi er først nu begyndt at mærke en vis efterspørgsel på BLU-RAY, og begynder at udlåne i foråret 2011, forventer vi.

Vi trore ikke på en efterspørgsel af 3D BLU-ray før der er et vist(og ret stort) titel udbud, lånerne har fået skærme der kan vise det, og der mangler måske den største "motivator" at nogen tv-kanaler sender i formatet.

Blu-ray 3D film

Skrevet af Inger Gyldenkærne den 23/12 2010 14:49
Der vil selvfølgelig altid være nogle, der vil spørge til denne type materiale. Dog et fåtal tror vi. I forvejen, ud fra de anmeldelser vi har læst og hørt, er det meget få 3-D film, der overhovedet er noget værd, i forhold til at det er 3-D. Så det er ikke et medie, jeg ville kaste vores penge efter endnu.

Blu-ray 3D

Skrevet af Lars Larsen den 23/12 2010 15:33
3D bliver blu-rays gennembrud, spår eksperter. 3D-film kan ses på alm. blu-rayafspillere og vi overvejer kraftigt at hoppe på toget, når de kommer - afhængig af udbud og pris.
Lars Larsen, NæstvedBibliotekerne

Blu-ray 3D film

Skrevet af Hanne Ekström den 20/01 2011 14:36
Tak for tilbagemeldingerne. Vi vil foreløbig undlade at bibliotekskatalogisere blu-ray 3D film.
Mvh Hanne Ekström, DBC