Nyhedslister erstattes af RSS-feeds på bibliotek.dk

Bibliotek.dk's nyhedslister (hvor man kan få sendt nyhedslister/nyhedsovervågning af sine søgninger pr. mail) nedlægges og afløses af andre funktioner.

Lister kan gemmes som RSS-feeds enten ved at anvende vores færdiglavede feeds i bibliotek.dk eller ved at gemme de søgninger, du laver i bibliotek.dk som RSS-feed. RSS-feedet giver dig de nyeste poster i en søgning.

Huskelister er en anden løsning - her kan du gemme poster og søgninger på titler, som du senere vil bestille eller gemme til en litteraturliste. Du kan gemme poster eller hele søgninger i huskelisten.

Nyhedslister

Skrevet af Henrik wendt den 07/01 2011 12:29
Jeg ved godt at bloggen ikke fungerer. Grunden til at bloggen ikke fungerer er det kendte it-problem "Ude af øje ude af sind". Alle har travlt og med mindre problemerne eller nyhederne er foran en bliver de ikke spottet.
Det samme gælder rss-feeds. Med mindre man virkelig har brug for informationerne bliver de ikke opsøgt. Jeg synes heller ikke at mails i for store mængder er lykken. Men de ligger der og man er opmærksom på dem.
Så jeg vil være ked af ikke at få nyhedslister længere. Måske kunne I bare prioritere lidt mere i informationerne og udsende lidt færre nyhedsbreve.

Nyhedslister

Skrevet af Nanna Agergaard den 10/01 2011 10:39
Vi iler med denne præcisering: Nyhedslister på bibliotek.dk nedlægges. Nyhedslister er en funktion på bibliotek.dk hvor brugeren kan få mails på nyheder inden for emner de selv opretter overvågning på.
Danbib-info - og profblog og bibliotek.dk-blog fortsætter som hidtil.
mvh Nanna Agergaard, DBC