Reklamér for NemId- og WAYF-login på bibliotek.dk

Jeres brugere kan nu bruge NemId og WAYF til login på bibliotek.dk.

Vi har lavet denne lille reklame, som I kan kopiere og bruge på jeres sites til at gøre opmærksom på muligheden.

I kan vælge kun at gøre brug af afsnittet om NemId eller det om WAYF - alt efter hvad der passer jer bedst.

Log ind med NemId på bibliotek.dk

Du kan logge ind med NemId på bibliotek.dk.

Du logger ind ved at klikke på logoet på bibliotek.dk's loginside

nemidlogin reklameDu skal have et bibliotek.dk-login.

Det bliver koblet med din NemId, så du beholder den opsætning, du i forvejen har bag dit bibliotek.dk-login. Derudover skal koblingen ske for at bibliotek.dk kan genkende dig i brugerbasen.

Hvis du ikke har et bibliotek.dk-login, bliver det oprettet undervejs. Du skal bare logge ind med NemId fra bibliotek.dk's loginside, så opretter bibliotek.dk et login til dig.

Log ind med NemId
  • Klik på NemId
  • Du kommer til NemId's side. Udfyld felterne
  • Første gang skal du acceptere sammenkoblingen med bibliotek.dk-login. Du får en mail med et link du skal klikke på for at acceptere sammenkoblingen.
  • Du kan nu logge ind på bibliotek.dk med NemId
Luk browseren når du har logget ud hvis du ikke sidder ved din egen computer

Husk at lukke browseren, når du har logget ud, så andre ikke kan se dine data.

Opret login på bibliotek.dk

Vil du oprette et login på bibliotek.dk, kan du gøre det på bibliotek.dk's loginside. Klik på Log ind øverst i højre hjørne på bibliotek.dk.

Log ind med WAYF på bibliotek.dk

Du kan logge ind med WAYF på bibliotek.dk hvis du er meldt ind på en institution der er tilsluttet WAYF.

Du logger ind ved at klikke på logoet på bibliotek.dk's loginside

wayflogin reklame

Du skal have et bibliotek.dk-login.

Det bliver koblet med dit WAYF-login, så du beholder den opsætning, du i forvejen har bag dit bibliotek.dk-login. Derudover skal koblingen ske for at bibliotek.dk kan genkende dig i brugerbasen.

Hvis du ikke har et bibliotek.dk-login, bliver det oprettet undervejs. Du skal bare logge ind med WAYF fra bibliotek.dk's loginside, så opretter bibliotek.dk et login til dig.

Log ind med WAYF
  • Klik på WAYF
  • Du kommer til en side hos WAYF med en liste over institutioner. Vælg en du er knyttet til
  • Log ind på din institution
  • Husk at acceptere at WAYF sender dine data videre
  • Du kan nu logge ind med WAYF

Luk browseren når du har logget ud hvis du ikke sidder ved din egen computer
Husk at lukke browseren, når du har logget ud, så andre ikke kan se dine data.

Opret login på bibliotek.dk

Klik på Log ind øverst i højre hjørne på bibliotek.dk.

Brug for mere hjælp?
Du kan få mere hjælp ved at søge på NemId eller WAYF i bibliotek.dk's hjælp.