Lånertjek i netpunkt

Hvis I har lånertjek slået til, er der på bestilblanketten i netpunkt en knap under Låneroplysninger: 'Tjek låner'. Når du klikker på den, laver netpunkt et opslag i jeres lånerregister, og du får med det samme at vide om låneren er indmeldt.

lånertjek i netpunkt

Du kan læse mere om Lånertjek i netpunkt på http://www.danbib.dk/index.php?doc=danbib_laanertjek

Det kan blive endnu bedre :-)

Skrevet af Steen Hamer Boisen den 27/05 2011 10:44
Jeg bruger omtalte "Tjek låner", når jeg betjener lånere og det er rigtig fint. Ofte slutter jeg snakken med låneren med "... så sender vi besked til dig, når bogen kan hentes ...".
Det ville være endnu bedre service, hvis "Tjek låner"-opslaget viste den mailadresse eller det mobilnummer, som vi sender besked til. Altså så jeg kunne slutte snakken med "... så sender vi besked til nummer xxxxxxxxx, når den er klar...". For ofte viser det sig, at lånernes mail- og mobiloplysninger ikke længere stemmer.
Hilsen Steen, Aabenraa Bibliotekerne

Jeg kan kun give Steen ret

Skrevet af eva becker den 30/05 2011 13:52
- det vil være rigtig godt hvis vi kunne se mail/mobilnr. Som nu er man faktisk nødt til at lave det ekstra opslag og tjekke om der er ændringer.
Hilsen Eva , Randers bibliotek

Flere lånertjek-oplysninger

Skrevet af Laura Mørkøv Holm den 30/05 2011 15:13
Det lyder som et godt forslag. Vi har noteret ønsket på vores udviklingsønskeliste. Det er ikke helt lige til, bl.a. skal det behandles i DanZig-regi, men vi vil prøve at gå videre med forslaget.