Hvordan får man information om Danbib?

På opfordring en kort vejledning i hvad der står hvor:

1. abonnér på danbib-info

Brug denne side med DBC-mailinglister  - klik DanBib af - og klik på Udfør

Her samler vi kort info om alle emner der har med de nationale produkter at gøre: DanBib, netpunkt, bestil og BOB, bibliotek.dk, nationalbibliografi, katalogisering og indeksering, aflevering af poster, nyhedslister, kombileverancer osv. Også information om driftsproblemer eller lukning.
I Emne angiver vi hvad det handler om så du kan slette ikke-relevante mails, og hver info omhandler som regel kun ét emne.
Det koster ikke noget - alle på et bibliotek kan være meldt til hver for sig.

2. brug Hjælp og Info

Både i DanBib og bibliotek.dk er der en Hjælp hvor I kan finde de vigtigste korte vejledninger. Begge har søgefunktioner så I hurtigt kan finde den relevante hjælp.
På netpunkt er der detaljer om de enkelte baser under Vælg Database - klik på i'et.

3. profblog.bibliotek.dk

På bloggen skriver vi mere udførligt og ofte med illustrationer med skærmdumps. Brug søgefunktionen hvis du leder efter ældre indlæg. Brug Kommentar-funktionen hvis du mangler uddybning eller har kommentarer.

4. danbib.dk

Her er den mere udførlige og dybtgående information og dokumentation. Brug venstremenuen eller søgefunktionen.

5. Kontakt Kundeservice

Finder I ikke det I leder efter: brug Kundeservice og skriv problemer, ønsker og ideer ind. Vi svarer hurtigst muligt.

6. bibliotek.dk  blog og Facebook

Vores bibliotek.dk-facebook-side giver - udover links til slutbrugerbloggen blog.bibliotek.dk også inspiration og aktuelle vinkler.

7. Kurser

Glipper alt andet, må du på kursus ;-)