Link til denne post

Hvis du har brug for at sende en bestemt post til en låner, har bibliotek.dk en fiks og hurtig metode:

I bibliotek.dk-posten kan du klikke på Link til denne post og få et permanent link til posten – et link der altid duer (url’en fra browseren er ikke nødvendigvis brugbar for andre, og url'er til bestemte poster kan i visse systemer være meget lange).

Link til denne post

Klik på Link til denne post

Link til denne post med link

Du kan markere linket ved at klikke i feltet, kopiere det (Ctrl+c) og sætte det ind i en mail eller webside (Ctrl+v).

Hvis du vil gå mere i dybden med links til bibliotek.dk, kan du læse mere om linkme-syntaks for bibliotek.dk på danbib.dk.

Almindeligt, godt gammeldags link på titlen

Skrevet af Morten Brunbjerg Bech den 01/11 2011 12:55
Hvorfor ikke bare lave et ganske almindeligt link på titlen i stedet for den nuværende javascript expand/collapse funktion? Det vil da give langt mere mening, at man kan komme direkte til den fulde post ved klik på titlen, fremfor at skulle copy/paste en fuld URL, der i øvrigt ikke siger noget om destinationens indhold på menneskesprog.

Uddyb gerne

Skrevet af Laura Mørkøv Holm den 08/11 2011 16:07
Når man klikker på en titel i bibliotek.dk, så ser man posten i et udvidet format. Jeg forstår vist ikke rigtigt dit forslag. Uddyb gerne dit forslag pr mail: lho@dbc.dk.

Også i Netpunkt?

Skrevet af Anja Kyed Amlund den 03/11 2011 14:44
Det ville være dejligt, hvis man havde samme funktion i Netpunkt. Linket skulle selvfølgelig vise til posten i Bibliotek.dk. Så behøvede man ikke åbne Bibliotek.dk særskilt og undgik copy/ paste f.eks. i mailsvar til brugere.

link fra netpunkt til bibliotek.dk

Skrevet af Laura Mørkøv Holm den 08/11 2011 16:28
Du mener en 'Link til denne post i bibliotek.dk' funktion i netpunkt? Jo, det kunne sikkert godt udvikles. Men vi anbefaler at du anvender søgning i bibliotek.dk til låneren, fremfor netpunkt. Så har I samme udgangspunkt og ser det samme.