bibliotek.dk/beta - status primo september

I løbet af sommeren er der kommet flere funktioner på plads, og designet er justeret (endnu en designjustering er på vej).

Dette er nogle af de større ting som er kommet til siden sidste blogpost:

• sammenkobling af login med NemId.
  • overførsel til referencesystemer - Zotero, RefWorks m.fl. (standardindstillingen er at links til alle systemer vises så alle der bruger et referencesystem får øje på muligheden - det kan ændres på Min side - Mine indstillinger).
  • kopibestilling hos Statsbiblioteket (gratis e-kopi og printede kopier).
  • Ikoner for materialetype vises på værkniveau - på de overordnede typer: bog - film - musik osv.
  • Man kan både bestille og lægge i Huskeliste fra værkniveau.
  • Der er kommet flere facetter til, bl.a. serietitel, værtspublikation og skøn-/faglitteratur. Flere kommer til senere.
  • Bladring sker ved klik i bunden af hver side så man ser flere poster. Og altså samtidigt kan se alle poster man har bladret sig frem til. "Side"-begrebet forsvinder hermed.
  • Der kommer løbende flere hjælpetekster til.

Vi har sendt Danbib-info ud 2. september hvor vi beder jer teste nogle ting - især jeres eget biblioteks funktionalitet i bibliotek.dk. Tak for de henvendelser der allerede er kommet!