bibliotek.dk/beta - status 25. september

bibliotek.dk/beta er opdateret med flere funktioner:

• Andre-der-har-lånt - en ny og bedre version af servicen er taget i brug. Du finder den under Find mere om i posterne. Prøv også faglitteratur. Selvom alle topscorerne er romaner, kan funktionen jo også bruges til faglitteratur eller musik. Prøv fx Google Analytics: bogen om online resultatmåling eller Trentemøller: Reworked/remixed.

• Mere lige vej til netressourcer: når man ser en post med et ikon for e-ressourcer - klikker på Vælg og bestil - vælger en e-ressource under Bestil - får man derefter et direkte link til ressourcen. I stedet for at skulle finde linket ved at åbne posten. Det gælder både for adgangsbegrænsede ressourcer som bøger, lydbøger, film osv, og for ressourcer med fri adgang. Se fx Sundhedsstyrelsens Omskæring af drenge

link_e_ressourcer
  • Oversigt over anmeldelser incl. links til anmeldelser hos Infomedia: vi har integreret de to funktioner som i den gamle bibliotek.dk var adskilt. Find den i posten under fanen Anmeldelser. Prøv fx Dr. Zukaroffs testamente.
    Et andet eksempel:
    det gennemsnitlige menneske
  • Mulighed for at få vist alle poster i udfoldet format efter søgning. Vi venter lidt med at lave det som mulig fast indstilling.
  • Vi har haft meget glæde af bibliotekernes test af funktioner - tak for de mange svar -  så vi sætter jer på mere arbejde før vi skifter version - I hører nærmere snarest!