Ny bibliotek.dk - brugerne spørger

Nogle brugere rammer ind i fejl i den nye version af bibliotek.dk. For at I kan hjælpe brugerne mest muligt er her en oversigt, over de kendte fejl - og hvordan man kommer udenom dem. Vi er i gang med at rette fejlene, men indtil da:

Brugeren opretter nyt login, klikker på link i godkendelsesmailen og kommer tilbage til bibliotek.dk, hvor de vælger kodeord. Herefter kommer der - i nogen tilfælde - en sort side med bibliotek.dk logo på.

Løsning: hvis man klikker på bibliotek.dk på den sorte side, så er man logget ind og kan fortsætte.

Alternativt foreslår vi brugerne, at de lukker siden. Åbner en ny bibliotek.dk og logger sig ind med det nye kodeord.

Hvis kodeord ikke giver adgang, så brug Glemt kodeord og følg anvisningerne på skærmen.

Bestille og vælge bibliotek:

Fejlbeskrivelse: Hvis man logger ind i bibliotek.dk og ikke har valgt et favoritbibliotek (afhentningsbibliotek), så kan man støde på en fejlside, når man vil bestille og vælge bibliotek.

Løsning: Gem et favoritbibliotek først. Gennemfør derefter bestillingen.

Huskeliste:

Brugeren har gemt en huskeliste i old.bibliotek.dk og ønsker den tilgængelig i ny bibliotek.dk.

Løsningsforslag: Vi overfører ikke huskeliste (kurv) og søgehistorie (gemte søgninger) fra old.bibliotek.dk til ny bibliotek.dk. Foreslå evt. brugeren at anvende referenceværktøj (Zotero, Reference Manager el.lign.) til at gemme sine poster. Poster fra kurven kan også sendes pr. mail.

Kommandosøgning:

Her kan I finde et antal søgekoder, som kan anvendes til kommandosøgning i ny bibliotek.dk