Har I brug for en offentlig version af bibliotek.dk?

Til den gamle bibliotek.dk er der lavet en "offentlig version". I kan se en beskrivelse af den på danbib.dk. Beskrivelse af den offentlige version til bibliotek.dk

Den kan bruges til computerne på biblioteket hvis I fx gerne vil have forvalgt eget bibliotek som afhentningsbibliotek eller vil have fjernet eventuelt gemte data løbende o.l.

Vi ved at der er ret få der bruger den der er lavet til old.bibliotek.dk. Vi vil derfor gerne høre om behovet for den, da der jo er vældig mange andre udviklingsopgaver til det nye bibliotek.dk. Ydermere kan man på den nye version ikke gemme personlige data uden at være logget ind.

Hvis I gerne vil have en sådan version, så kommentér gerne på hvilke funktioner den skal indeholde.

Vi vil gerne have svar i løbet af januar måned 2014.

Har I brug for en offentlig version af bibliotek.dk?

Skrevet af Karl Posselt den 09/01 2014 12:18
Den kan godt undværes.