Automatisk fjernlån af eget materiale: ny søgemulighed i BOB

Mange biblioteker har efterspurgt en mulighed for at se hvordan automatisk fjernlån af eget materiale slår igennem i ILL-bestillingerne mellem bibliotekerne.

Vi har derfor givet mulighed i BOB-grænsefladen for at fremsøge de bestillinger man modtager fra andre biblioteker og dem man sender til andre biblioteker af denne type.

Det sker fra fanebladene DanBib til os og DanBib fra os.

Se bestillinger I modtager fra andre biblioteker:

1. gå til fanebladet DanBib til os
  2. i dropdownlisten Vis bestillinger, vælg: Automatisk fjernlån fra os (eget materiale)
  3. klik på Søg

Se bestillinger I sender til andre biblioteker:

1. gå til fanebladet DanBib fra os
  3. klik på Søg

For at kunne lave disse søgninger, har vi tilføjet et ekstra felt til bestillingerne i vores database. Det er derfor kun bestillinger der er lavet efter base-opgraderingen som kan fremsøges på denne måde i BOB.

Dvs bestillinger udført efter den 16. juni 2014.

bob_auteget_ill