Lektørudtalelser - genbedømmelser

Fremover vil genbedømmelser blive genoptaget i i førstkommende BKM-uge – og sendes IKKE længere ud via Lektorinfo.

Efter behandling af en klage over en lektørudtalelse, kan Lektørudvalget beslutte, at der skal udarbejdes en ny lektørudtalelse – en såkaldt genbedømmelse. Når der er udarbejdet en genbedømmelse vil det være relevant for bibliotekerne at tage stilling til anskaffelse af titlen igen. Hidtil er bibliotekerne blevet gjort opmærksom på genbedømmelserne via nyhedslisten Lektorinfo.

For at gøre genbedømmelserne mere synlige vil titlerne fremover blive genoptaget i førstkommende BKM-uge, og det vil fremgå af materialevalgsnoten i felt 991, at titlen er med igen grundet en ny lektørudtalelse:

991*oOBS! Tidligere optaget i BKM ååuuuu. Genoptaget pga. ny lektørudtalelse

Informationen vil dermed ikke længere komme via Lektorinfo.

Evt. spørgsmål kontakt Hanne Ekström