bibliotek.dk i responsivt design

Vi har tilpasset bibliotek.dk til responsivt design. Det betyder, at bibliotek.dk skalerer til den enhed, man bruger: Mobiltelefon, tabletpc eller pc.

Nogle funktioner ser anderledes ud i mobilversionen:

• Specialsøgesiderne er konverteret til en dropdownmenu under søgefeltet
  • Filtreringsmulighederne til venstre findes under fanen Afgræns din søgning i søgeresultatet
  • Vi har fravalgt at vise emneoversigt, forsidekarrusel og artikler på mobilversionen. Vi arbejder på at få lavet en løsning, så vi kan vise udvalgte artikler
  • Videnskabelige artikler (SB's løsning) vises ikke.

Visning af poster

lognerenmobilosDer er også sket ændringer i visning af posterne: Inden for et værk vises de enkelte udgaver og materialetyper nu i en udfoldningsmenu.

Her ses visning af et værk på en mobiltelefons grænseflade.

Under Menu kan brugeren logge ind - eller oprette login -, se lånerstatus, ændre indstillinger mm. De samme muligheder som under Menu i web-versionen.

App

Brugerne kan stadig hente bibliotek.dk-app'en i Androids Play butik eller Apples AppStore.