Kopiservice - en ny model

Kopiservice via bibliotek.dk er nu ændret efter Statsbibliotekets overgang til Digital artikelservice som abonnement.

Linket hedder nu blot Kopiservice. Brugeren skal være logget ind for at kunne se om de kan få en digital kopi eller en printet kopi. Og have et folkebibliotek som afhentningsbibliotek.

Digital kopi hvis deres folkebibliotek har tegnet abonnement.

Printet kopi hvis afhentningsbiblioteket ikke har abonnement. Hvis der ud fra postens data er tvivl om den kan leveres digitalt, fås beskeden printet kopi. Statsbiblioteket undersøger så om den faktisk kan leveres digitalt. Det er fx tilfældet med tidsskrifter som dels findes i trykt form (som kan leveres digitalt)  og dels (andre årgange) i digital form (hvor der ikke er rettigheder til at videreformidle digitalt).

Der er lavet blogpost til slutbrugerne

Læs mere her:

Information på danbib.dk