Nyt om DK5

Forslag om sammenlægning af grupperne 83 og 83.8

Vi har på DBC modtaget en henvendelse om opstillingen af engelsk og amerikansk skønlitteratur. Det ønskes at klassemærkerne 83 og 83.8 slås sammen til 83, så litteraturen kommer til at stå samlet. Vi er bekendt med, at flere biblioteker allerede opstiller litteraturen samlet. Vi vil derfor høre bibliotekerne, hvordan I stiller jer til forslaget. Det er vigtigt, at I svarer uanset om I er enige eller uenige, således at vi kan få et nuanceret billede af stemningen.

Forslaget går udelukkende på skønlitteraturen. Opdelingen på engelsk og amerikansk bibeholdes på litteraturhistorien og sprogområdet. Hvis forslaget går igennem, vil det naturligvis også gælde for den nationalbibliografiske opstilling.

Tilbagemelding senest d. 20. juni 2017 her på bloggen eller til dk5forum@dbc.dk.