Udeståender januar 2019

Opdateret 18.1.2019

I har været flinke til at indberette fejl på nyt netpunkt - tak for det.

Her er en oversigt over de fejl, vi har noteret. Hvis du har opdaget en fejl, er det en god ide at tjekke om listen allerede indeholder det, du er stødt på.

Listen vil blive opdateret hver 14. dag.

Fejl:

• Tidsskriftbestillinger: Cicero-biblioteker får svaret "find ny lokation" på bestillinger sendt fra netpunkt. Hvis lokaliseringen viser "udlånsstatus oplyses ikke" og der øverst på bestil-formularen står "Beholdningsinformation Error: no_holdings_specified_by_library", så skal I vælge en anden lokalisering at bestille hos.
  • Filial sættes som afsender i stedet for hovedbibliotek. Problemet optræder kun for bestillinger fra netpunkt og manuelt behandlede bestillinger fra Bob (bibliotek.dk bestillinger, der ikke er automatiserede eller genbestillinger). Alle automatiserede bibliotek.dk bestillinger håndteres korrekt. Hvis man I indstillinger har valgt en filial i filialbestil (som reelt betyder afhentningssted), og denne IKKE skal være afsender på bestillinger, bliver denne fejlagtigt alligevel sat som afsender, hvilket fx gør at nogle filialer har modtaget svar på bestillinger, som før gik til hovedbiblioteket.

• BOB: Der kommer ikke (straks) en markering af at en bestilling er afsluttet.

• Facetvalg gemmes ikke i kurv

• BOB- bestil-ID på videresendt bestilling vises i detaljer
  • BOB: Der mangler af og til bibliografiske oplysninger i bestillinger. Prøv at genopfriske siden
  • BOB: Søgning på eksakt bestilid kræver 2 klik