januar 2015

Flere filtre - hvordan?

Af Kirsten Larsen den 19. januar 2015 - 11:36
I bibliotek.dk er der en lang række filtre/facetter man kan afgrænse med når man har foretaget en søgning. Filtrene udtrykker hvilke data der findes på forskellige områder i den udførte søgning. Hidtil har det kun været muligt at indskrænke sin søgning med ét filter ad gangen: jeg søger på Syrien afgrænser på bog afgrænser på emne afgrænser på sprog afgrænser på år En lidt omstændelig proces, men... Læs mere

Brugerundersøgelse 2014

Af Kirsten Larsen den 23. januar 2015 - 15:08
Vi gennemførte i 2014 en generel brugerundersøgelse. Der er "kun" godt 700 personer der har svaret. Det bliver mere og mere vanskeligt at få svar via net-undersøgelser fordi vi nok alle er temmelig trætte af disse undersøgelser som popper op overalt. Rapporten indeholder som altid også tal fra vores webstatistik, og brugerkommentarerne kan man altid få noget ud af. Også til bibliotekerne - fx er... Læs mere