november 2018

Førstehjælp til nyt netpunkt

Af Laura Holm den 2. november 2018 - 13:04
Bestil-vinduet: Når du er i bestil-vinduet i netpunkt, så lukker du nemt bestil-vinduet ved at trykke på esc-tasten Når du er i bestil-vinduet og har udfyldt låner-data, så skal du foreløbig klikke på tjek-låner i stedet for at bruge enter-tasten. Enter-tasten sender bestillingen. Forskelle i antal hits sammenlignet med gl. netpunkt og Cicero: Nyt netpunkt tæller hits lidt anderledes end Cicero... Læs mere

Nyt netpunkt - november 2018

Af Marianne Dybkjær den 20. november 2018 - 10:54
Nyt netpunkt er nu klar Fejlen "reglementært problem" er nu løst i samarbejde med Systematic. Vi vil gerne bede jer om at bruge nyt netpunkt så meget som muligt fra nu af. 4. december 2018 lukker vi for muligheden for at bestille via nuværende netpunkt. Nyt netpunkt findes fra 4. december på adressen på netpunkt.dk og den nuværende netpunkt på old.netpunkt.dk. Sådan gør du Gå ind på nyt.netpunkt... Læs mere
Kategori: 

Udeståender december 2018

Af Marianne Dybkjær den 29. november 2018 - 14:04
Opdateret 7.12.2018 I har været flinke til at indberette fejl på nyt netpunkt - tak for det. Her er en oversigt over de fejl, vi har noteret. Hvis du har opdaget en fejl, er det en god ide at tjekke om listen allerede indeholder det, du er stødt på. Listen vil blive opdateret hver 14. dag. Fejl: Cicero-biblioteker får svaret " find ny lokation " på bestillinger sendt fra netpunkt. Hvis... Læs mere
Kategori: