Nyt netpunkt - status

Det nye netpunkt gik i endelig drift den 21. april. Siden da har der været en hel del tilretninger, fejlretninger o.l.  Tak for gode tilbagemeldinger pr. mail, ved kurser o.l.

Vi har stadig nogle udeståender af den drilske slags hvor nogle brugere har et problem, men andre har det ikke, og hvad forskellen er kan vi ikke hitte ud af.

Fx har nogle Firefox-brugere (men langt fra alle) problemer med at få vist "resten af udgaverne" når der er mere end to udgaver af et værk.
Hvis I har denne fejl må I meget gerne indberette den til  DBC's kundeservice

med oplysninger om: styresystem og browserversion samt om det er alle bibliotekets pc'er der har problemet (og hvis ikke hvilke forskelle er der).

Vi mangler at kunne vise poster i marc21 - det er på vej.

Man kan ikke hente poster fra udenlandske baser fra netpunkt og Zpunkt i stdhentdm2 (SUTRS). Er der nogen der savner det?

"Vis markerede" fungerer ikke korrekt. Den sidst markerede post "glemmes" med mindre man har klikket et andet sted på grænsefladen inden man klikker på "Vis markerede"  - prøv det indtil vi får rettet fejlen.

Der er en fejl ved funktionen Markér hele søgesættet ved store søgesæt (over 400 poster) - man kan ikke handle i kurven som man skal kunne.

Kommentarer: 

tilbagemeldinger

Skrevet af Janus Andersen den 09/07 2009 14:27
Hvor vil I gerne have generelle tilbagemeldinger sendt hen?

tilbagemeldinger

Skrevet af Kirsten Larsen den 10/07 2009 12:53
Brug gerne linket i teksten til DBCs Kundeservice og skriv at det Netpunkt og Vis alle udgaver der fejlen.

venlig hilsen
Kirsten Larsen
DBC

tilbagemeldinger

Skrevet af Janus Andersen den 13/07 2009 08:27
Med "generelle tilbagemeldinger" mente jeg nu tilbagemeldinger på Netpunkt, som ikke havde med det specifikke problem at gøre. Den smule kan jeg dog læse indenad ;)

tilbagemeldinger

Skrevet af Nanna Agergaard den 14/07 2009 09:56
Du er også velkommen til at sende "generelle tilbagemeldinger" til DBC's Kundeservice.
Venlig hilsen
Nanna Agergaard
DBC

genvejstaster

Skrevet af Henrik Wendt den 30/07 2009 16:13
Jeg kan ikke forstå hvorfor I ikke bare retter systemet til så man kan bruge genvejstasterne i Internet Explorer på samme måde som i Firefox. Det er meget irriterende at man skal bruge 3 taster og helt unødvendigt.

Internet Explorer: Internet Explorer: Hold Alt-tasten nede og tryk på det understregede bogstav og klik så herefter på returtasten (Enter).
Hvis du trykker på alle 3 taster på en gang, kan der i få tilfælde ske noget helt andet.

Genvejstaster

Skrevet af Marianne Dybkjær den 04/08 2009 13:13
Genvejstaster i Internet Explorer aktiveres med Enter, fordi vi følger den måde Internet Explorer laver deres genvejstaster.
Firefox' genvejstaster bruger jo også tre taster: Alt-Shift+bogstav. Internet Explorers måde at bruge genvejstaster på minimerer risikoen for fejl, fordi man først med Alt+tegn peger på den funktion, man vil bruge og så aktiverer den med Enter. På den måde kan man ikke komme til at aktivere en genvejstast ved at ramme Alt-tasten, samtidig med at man trykker på et bogstav.
Det kan sammenlignes med at tab'e sig frem - her skal man også aktivere den funktion man peger på.
På det gamle netpunkt havde vi udvklet et script, der gjorde at genvejstasterne kunne bruges med Alt+tegn. Det har vi valgt fra i det nye netpunkt, både fordi 3-tastløsningen minimerer risikoen for fejltastning og fordi vi vil følge browserens standardløsning. Speciel kodning af hensyn til Internet Explorer-brugere kan skabe problemer for andre browsere.