Skan er tilbage

Skan-funktionen på netpunkt fungerer igen.

Skan bruges til registeropslag. Her er et par ideer til hvad skan kan bruges til:

Ex: Du ved at der er flere forskellige der hedder Steen Tinning og vil helst ikke have dem blandet sammen i din søgning. Skan på lfo=tinning steen, marker i registeropslaget (eller klik på) dén Steen Tinning du søger efter og klik på Find markerede. (Bemærk artikelforfattere får ikke fødselsår på i DBC's registreringer). 

skan resultat

Eller du kan bruge skan til at finde rette emneord, rette korporation, rette tidsskriftstitel. Fx kan du huske at tidsskriftet hedder noget med "international journal of labour..." og så ser du på skan-billedet om du kan huske præcis hvilket det er.

skan resultat tidsskrifttitel

Eller du vil gerne finde materiale med lix mellem 11 og 15. Da du ikke kan intervalsøge så skanner du i stedet ix=15 og vælger blandt rækkerne i registeropslaget:

skan resultat lix

Dit skan-resultat overføres til søgesiden så du straks kan tilføje evt. begrænsninger.

Kommentarer: