Har I en indmeldelsesblanket på jeres hjemmeside?

Har I en indmeldelsesblanket eller anden indmeldelsesmulighed, så man kan oprette sig som bruger på jeres bibliotek på jeres hjemmeside?

Når en bruger opretter et login på bibliotek.dk, så vil næste udfordring ofte være, at hun ikke er oprettet som bruger på sit bibliotek. Heldigvis kan vi se, at flere af jer nu har en indmeldelsesblanket på jeres hjemmeside, som brugeren kan udfylde.

Det vil være rigtig dejligt for brugeren, hvis hun kan finde den blanket direkte i bibliotek.dk, når hun er i gang med at bestille.

Alt, hvad I skal gøre, er at tilføje linket og teksten i VIP-basen. Se her hvordan:

1. Tilføj linket og link-teksten. VIP A.2. Links til lokalsystem.

 

l

 

2. Udfyld punkt E: Online oprettelse af bruger med Link og Link-tekst

 

 

3. Så kan du udfylde en tekst, som tilføjes sammen med linket. Det gør du i B.1. Besitllinger og lån

 

 

4. Teksten skrives her i afsnit D: Lånertjek og ukendt låner > Besked til brugeren. Husk at kopiere til filialer, når du har gemt. Sæt "prik" i "Skal link tio tilmeldingsblanket vises"

 

 

5. Her kan du se, hvordan det ser ud for brugeren, når hun udfylder sin bestillingsblanket i bibliotek.dk. Når lidt flere af jer har tilføjet link, så vil vi rette i bibliotek.dk, så brugeren også kan se det flere steder i oprettelsen.

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Flere har spurgt, hvorfor de skal henvise til en indmeldelsesblanket, når biblioteket har nemID-oprettelse. Jeg havde ikke tænkt det som to muligheder, så henvis endelig til den mulighed. Fx som her i Næstved: https://www.naesbib.dk/gatewayf/registration/information eller her i Hvidovre: https://www.hvidovrebib.dk/gatewayf/registration/information
vh Nanna, DBC